Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Slovak Superbrands udelila káve Lavazza cenu Slovak Superbrands Award 2024. Lavazza získala toto ocenenie na Slovensku už po ôsmykrát. Ocenenie Superbrands je potvrdením zaradenia medzi elitné značky na slovenskom trhu. Dokazuje nielen neustále zvyšovanie hodnoty značky ale aj kvalitu kávy Lavazza.

 

corner 4

 

Káva Lavazza je lídrom talianskeho espressa doma v Taliansku, ako aj v mnohých ďalších krajinách a Slovensko nie je výnimkou! U nás sa Lavazza stala súčasťou každodenných kávových rituálov veľkého množstva milovníkov kávy a je na prvom mieste v predajoch a znalosti na Slovensku medzi prémiovými značkami kávy. Ročne sa u nás predá približne 60 miliónov porcií/šálok tejto kávy.

 

corner 3

 

Výhradným distribútorom značky Lavazza pre Slovensko je Corner & Co., www.wineplanet.sk.

Program Superbrands

Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

 

corner 2

 

Od svojho vzniku vo Veľkej Británii si projekt získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch.