Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Tradícia a pôvod kapsulových hotelov sa pripisuje Japonsku, kde v 80. rokoch minulého storočia vznikli ako núdzové ubytovanie.
Horská turistika, dlhé prechádzky prírodou a samozrejme klasické zimné športy sú fyzickými aktivitami, ktoré sú prospešné pre našu celkovú kondíciu. Či už sme na dovolenke alebo doma, po väčších a náročnejších fyzických aktivitách doprajme našim svalom uvoľnenie a regeneráciu.
Francúzi sa vo všeobecnosti považujú za veľkých gurmánov. Doprajú si kvalitné potraviny, dobré víno, jedlo si vychutnávajú a spoločné stolovanie je pre nich obradom. O tom, ako si na francúzsku kuchyňu zvykla Slovenka Alexandra, ktorá už osem rokov žije vo francúzskom Nice sa dočítate v nasledujúcom rozhovore.
Vlhký a slaný vzduch sa pohráva s vašimi vlasmi. Stojíte na palube obrovskej výletnej lode, ktorá sa vzďaľuje od pobrežia. Prvá zástavka v inom prístave na vás čaká až na ďalší deň.
Jedna z najznámejších reštaurácií v Paríži i vo svete. Kvôli svojej polohe, histórii, príbehu, ale aj vynikajúcej kuchyni a atmosfére, ktorá sa vraj nedá popísať, ale treba ju zažiť.