Obchodné oddelenie vydavateľstva Media ST, ktoré pôsobí v Trenčíne vykonáva svoju prácu predovšetkým z kancelárie. Druhou časťou pôsobenia obchodníčok zameraných na jednotlivé magazíny a webové stránky vydavateľstva je účasť na veľtrhoch a výstavách, kde sa stretávajú so svojimi klientami a potenciálnymi i reálnymi zákazníkmi. O tom, že ich práca teší a napĺňa svedčia aj výjazdy do niektorých vzdialenejších miest a častí Slovenska.

 

košice služobná cesta mediast

 

Tak tomu bolo aj v tento týždeň, kedy štyri kolegyne z pobočky v Trenčíne išli na trojdňový pracovný pobyt do Košíc. Počas neho sa stretli so zástupcami spoločností a firiem, ktorí prejavili záujem o podieľanie sa na obsahu niektorého z našich úspešných portálov a printových magazínov.

Hotelieri a prevádzkovatelia reštaurácií, barov a kaviarní sa stretli s odborníčkou na segment Horeca - Lýdiou, ktorá ich vždy ochotne prevedie webovým portálom Top Horeca, predstaví im ponuku a pozitíva prezentácie na našom webe, k čomu patrí informovanie o čítanosti, obľúbenosti i možnom konkrétnom zameraní inzercie u nás i odhadovanom dosahu reklamy.

 

košice služobná cesta mediast1

 

Špecialistkou na módne vychytávky, zaujímavé trendové hračky, interiérové doplnky, najnovšie kozmetické produkty a doplnky zdravej výživy je Alexandra, ktorá dokáže objaviť pre naše weby Top Fashion a Top Trendy v bývaní tie najzaujímavejšie osoby a firmy.

Expertkou na oblasť stavebnú a priemyselnú je riaditeľka obchodného oddelenia - Marcela, ktorá má dobré vzťahy a kontakty so stavebnými a strojárskymi firmami, spoločnosťami zaoberajúcimi sa elektroinštaláciou, kúrením a klimatizáciou. Jej spokojní klienti sa prezentujú na webe Stavebníctvo a bývanie. Ako správna šéfka však Marcela komunikuje aj s dodávateľmi inšpiratívnych nábytkov do hotelov, reštaurácií, s  dodávateľmi výnimočných potravín a podobne.

 

košice služobná cesta mediast2

 

Zuzana je odborníčkou na ekológiu, zelenú domácnosť, nízkoenergetické a nulové bývanie, záhradu a biopotraviny. Spolu s ďalšími spolupracovníkmi sa venuje vyhľadávaniu zaujímavých tipov pre printový magazín Ekobývanie, ktorý bude tento rok obohatený aj špeciálnym jesenným vydaním.

Po úspešných osobných rokovaniach a priateľských stretnutiach s minulými i novými klientami si kolektív vydavateľstva Media ST doprial aj niekoľko oddychových chvíľ v nádherných Košiciach. Všetky novinky, ktoré pre vás naše kolegyne obchodníčky objavili, sa budú postupne zverejňovať na všetkých našich portáloch i v špeciálnom vydaní magazínu Ekobývanie. Máte sa na čo tešiť.

Pripravila: Petra Adamcová

 

Prečítajte si tiež: Anketa na tému ako sa zmenili dovolenkové plány Slovákov

 

dovolenkove plany norsko