Hotelier roka
Zväz hotelov a reštaurácií SR organizuje prestížnu súťaž Hotelier roka 2018, v rámci ktorej bude ocenená práca top hotelových manažérov. Víťaz bude vyhlásený na Jesennom stretnutí hotelierov.
Zväz hotelov a reštaurácií SR organizuje prestížnu súťaž Hotelier roka 2018, v rámci ktorej bude ocenená práca top hotelových manažérov. Víťaz bude vyhlásený na Jesennom stretnutí hotelierov.
Vrátiť život do reštaurácií, aby sme o svoje obľúbené podniky neprišli. To je posolstvo iniciatívy „Poďme sa najesť“, ktorá prichádza na pomoc znovuotvoreným prevádzkam.
Vôňa pečeného mäsa a chrumkavej zeleniny, lahodné nápoje a neopakovateľná atmosféra. Grilovanie patrí k obľúbeným letným aktivitám.
Hotelové raňajky. Téma, o ktorej sa často hovorí. Veď kto by sa netešil na chutné raňajky rozvoniavajúce každé ráno v hotelovej reštaurácii?
Či ste sa ocitli v uliciach Paríža po prvý alebo niekoľký krát, určité veci sa nemenia. Štýlovo oblečené Parížanky, podnikatelia, obchodníci, študenti i turisti kráčajúci mestom si pochutnávajú na chrumkavej, čerstvo upečenej bagete.
Rozprávanie so Slovenkami a Slovákmi, ktorí sa usadili v niektorej z európskych krajín a ich predstavenie tamojšej kuchyne sa stretlo s pozitívnym čitateľským ohlasom.
Na lietanie, cestovanie, návštevy múzeí, galérií, reštaurácií i hotelov sme si zvykli a považujeme to za bežnú a príjemnú súčasť života. Posledných zopár týždňov sme však uzavretí vo svojej krajine a vo svojich domovoch.