Máte jedinečnú gastro prevádzku, ubytovacie zariadenie alebo inú zaujímavú aktivitu v cestovnom ruchu? Radi by ste si rozšírili portfólio klientov či dali o sebe vedieť?

Inzerujte na webovej stránke www.tophoreca.sk. Našu webovú stránku si počas týždňa zobrazí viac ako 120 tisíc záujemcov a počet presmerovaní na reklamný banner alebo odkaz sa v priebehu mesiaca pohybuje od 5 do 8 tisíc preklikov.

 

 

top horec

 

 

Súčasťou online propagácie je aj zverejnenie Vašej inzercie na sociálnych sieťach a v tlačenom newsletteri, ktorý má viac ako 20 tisíc odberateľov.

 

 

doadkjfodjore

 

 

Stačí, ak:
• nám dodáte svoje textové podklady a fotografie
• skúsený redaktor pripraví Vašu prezentáciu
• po tom, ako prezentáciu schválite, bude zverejnená
• PR články sú naďalej archivované, takže je možné dohľadať si ich neobmedzene dlho

Náš web tophoreca.sk je zameraný na ľudí, ktorí sa nachádzajú v produktívnom veku, sú finančne zabezpečení, často pracovne cestujú a využívajú služby zariadení cestovného ruchu. Druhou skupinou návštevníkov webu a našich čitateľov sú ľudia tráviaci svoj voľný čas cestovaním a poznávaním, milovníci gastro pôžitkov, nadšenci wellness, kúpeľov, termálnych vôd, adrenalínových aktivít a netradičných zážitkov, ale aj osoby so záľubou v umení, kultúre a zdravom životnom štýle. Treťou veľkou cieľovou skupinou sú priamo profesionáli z oblasti cestovného ruchu, hoteliéri, majitelia gastroprevádzok, kúpeľov a ostatných služieb cestovného ruchu.

 

ekosdjfos

 

Oboznámte svojich potenciálnych klientov s Vašou prevádzkou, so službami a ich jedinečnosti. Informácie a nenásilná propagácia sú základom pre úspech Vášho podnikania.

Výhody PR prezentácie a reklamy sú nasledovné:

• každý článok je originálny a nepôsobí dojmom unifikovanej reklamy
• text je atraktívny a lákavý, avšak prirodzený a objektívny
• v článku sa nachádzajú priamo odkazy na Vašu prevádzku
• oslovujete presne zacielené publikum

Nech sa páči, kontaktujte nás   emailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo telefonicky 0903 595 142 a pripravíme pre Vás jedinečnú PR kampaň.