Potrebujete kompletné služby v oblasti bývania? Spoločnosť Anadig Vám môže byť tým správnym partnerom. Firma Anadig Vám poskytne kompletné služby a servis v oblasti vody, kúrenia, plynu, telekomunikácie a kominárstva, pretože má dlhoročné skúsenosti v týchto oblastiach. 

Profesionálni zamestnanci Vám radi pomôžu. Svoju prácu vykonávajú pomocou kvalitných dodávateľov a spokojných zákazníkov. Všetky inštalácie sú prevedené z vysoko kvalitných atestovaných materiálov. Spoločnosť je technicky veľmi dobre vybavená, aby vždy plne vyhovela klientom a uskutočnila prácu v čo najkratšom čase. Každý klient si tak môže vybrať, aký druh práce potrebuje vykonať. Stačí sa iba dohodnúť.

 1

Voda

Anadig si poradí zo všetkými montážami, rekonštrukciami vodovodných a kanalizačných rozvodov v bytoch, domoch, či priemyselných objektoch. Na prácu zamestnanci spoločnosti používajú najkvalitnejšie materiály, aby nedochádzalo k zbytočným poruchám. Spoločnosť má dlhoročné skúsenosti s kompletnou výmenou kanalizačných a vodovodných rozvodov i stúpačiek. Okrem toho, Vám Anadig zabezpečí kompletné rozvody vody, kanalizácie spolu s predmetmi (WC, vane, umývadla, batérie, sprchy, kúpeľňový nábytok a iné.), opravy, či rekonštrukcie potrubia, výmeny armatúr, batérii, sifónu, bojleru, a iné.

 

2

 

Plyn 

Spoločnosť taktiež ponúka kompletné služby v oblasti dodávky plynových kotlov, rozvodov a ich následné realizácie a potrebné revízie. Správne navrhnutou reguláciou docielite ekonomické aj ekologické úspory. Firma zaručí dodávku plynovodu, zabezpečí rozvody plynu, dodá regulačné stanice, nové prípojky do objektov, spraví údržbu plynovodu, rozvody plynu v bytoch, rodinných domoch, či priemyselných objektoch.

Kúrenie

Firma zabezpečí aj komplexnú kúrenárskú činnosť v bytoch, domoch, priemyselných objektoch a nákupných centrách. Anadig robí inštalácie všetkých kúrenárskych systémov, ktoré sú schválené a certifikované v ČR. Ponúka dodávku stavby na kľuč, od vypracovania projektovej dokumentácie, cez prípravu stavby až po samotnú montáž, spustenie zariadenia a následný záručný a pozáručný servis.

Kotle, radiátory, čerpadlá ...

V ponuke nájdete tepelná čerpadlá, solárne systémy, tepelné zdroje, výmenníkové stanice, teplovody, horkovody, parné rozvody, radiátory, konektory, priemyselné kotolne či iné. Ak máte záujem o kotle, na stráne máte k dispozícii kotle 3, 4 a 5 emisnej triedy, pretože kotle 2 a 1 emisnej triedy sa už podľa zákona používať nemajú. Ak potrebujete kompletnú dodávku kotlov, radiátorov, čerpadiel, či iných kurenárenských zariadení, spoločnosť je Vám k dispozícii.

 

3


Krb na pelety
Novinkou je krb na pelety. Jedná sa o interiérové krbové kamna s výmenníkom na pelety, a to vo výkone do 12-24 kW. Krby sú od popredného výrobcu Thermasis a spĺňajú najprísnejšie emisné limity - 5 emisná trieda a ecodesig.

 

4

 

Kotol na pelety CORTINA
Jediný plne automatizovaný kotol na pelety i do malých priestorov. Kotol vyniká kompaktnými rozmermi a výbavou. Maximálnou šírkou kotla do 600 mm. Medzi ďalšie služby patrí i kontrola kotlov na pevné palivá, kompletné kominárske služby, služby v oblasti telekomunikácie, postará sa o kotlíkové dotácie, pre tesní plynovody metódou BCG GAS 2000.

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová
Viac na: www.anadig.cz