Potrebujete vyrobiť a opraviť autoplachty, alebo kontaktovať spoločnosť, ktorá vám vyrobí reklamu presne podľa vašej požiadavky? Ak áno, spoločnosť Tirex je vhodnou voľbou.

 

02


Firma Tirex vznikla v roku 1991, v čase, kedy sa autoplachty ešte šili. Dnes sú však už iné technológie. V roku 2005 spoločnosť zakúpila prvý digitálny tlačový stroj, potom nasledovali ďalšie. Zakrátko sa potvrdilo, že to bol správny krok vpred. S novými strojmi sa otvorili i dvere k ďalším zákazníkom a možnostiam reklamy. V súčasnosti Tirex vlastní 5 tlačových strojov s najmodernejšími technológiami tlače v Európe.

Kompletný servis
Okrem výroby, spoločnosť poskytuje i kompletný záručný i pozáručný servis pre autoplachty aj konštrukcie. Vždy je o všetko postarané, a to na počkanie bez dlhého čakania.

 

07

 

Novú plachtu máte vyrobenú do 8 hodín

Využite možnosť vybrať si akúkoľvek reklamnú plachtu a máte ju vyrobenú do 8 hodín. Autoplachty môžu byť akýchkoľvek rozmerov a akýchkoľvek pastelových farieb. Montáž autoplachiet sa realizuje v areáli firmy, ale dá sa i dohodnúť na iných miestach, podľa požiadaviek klientov.

 

04

 

Najnovšia technológia
Autoplachty sa vyrábajú pomocou teplovzdušnej, či vysokofrekvenčnej zvarovacej technológie, a to presne podľa konštrukcie auta, s použitím špičkových nemeckých materiálov Mehler a HEYTEX. Trecie miesta sú zosilnené tromi vrstvami materiálu. U všetkých autoplachiet sa strop presvetľuje bielym materiálom.

  03

 

Presne na mieru

Transparenty, krycie plachty, stany, haly a billboardy sa tvoria podľa presných požiadaviek zákazníka. Ak nemáte žiadny návrh, spoločnosť vám poradí a pripraví grafický návrh.

Cena
Cena autoplachty sa určuje podľa dĺžky, výšky a druhu materiálu. Sú dva druhy, matný a lakovaný. Lakovaný má oproti matnému hladší povrch, preto sa dobre udržuje a reklamná tlač na ňom lepšie vyzerá.

 05


Reklama
Tirex si vypočuje vaše žiadosti, a potom navrhne podobu vašej reklamy. Tým, že vlastnia kvalitné veľkoplošné tlačiarne so šírkou tlače až 320 cm, vytlačia a potlačia vlastne čokoľvek. Okrem reklamy na autopoťahy, vám spoločnosť vyrobí reklamu na stany, stánky, pergoly, markízy, krycie plachty, člny, bannery, haly, autá, 3D reklamu, či iné.

 06

 

Inšpirujte sa na www.tirex.cz/sk/realizacia/22.3d-reklama.

 

Text: Lenka Drgonocová
Foto: Tirex
Viac na: www.tirex.cz/sk