Jarno-letné vydanie magazínu Top hotelierstvo/hotelnictví otvára štrnásty ročník tohto populárneho odborného magazínu, ktorý vydavateľstvo MEDIA/ST pripravuje spolu s hoteliermi, odbornými spolupracovníkmi, stálymi i novými klientmi, i so všetkými, ktorí fandia segmentu HoReCa. I toto vydanie, napriek nepriaznivej situácii, aktuálne mapuje trendy a novinky v oblasti hotelového, reštauračného a wellness priemyslu, ako aj voľnočasových aktivít.

 

hotelnictvi 2

„Bez neverbality niet úspechu,“ tvrdí odborná spolupracovníčka Nora Lauková. Foto: AdobeStock

Okrem distribúcie do hotelov a predajnej siete v v Slovenskej a Českej republike, bude magazín prezentovaný aj na viacerých veľtrhoch (aktuálne po ich znovuotvorení), ako aj prostredníctvom elektronickej verzie.

 

hotelnictvi uvod

 V jednej z reportáží vás zavedieme aj do Salzburgu, ktorý sa stal - podľa Lonely Planet - mestom roka 2020. Foto: Salzburg Tourism

Prostredníctvom šiestich stálych rubrík Architecture, design; Hotels; Tourism; Wellness, beauty, spa; Gastronomy a Service i tentoraz prináša čitateľom tú správnu dávku noviniek, odborných informácií, trendov a inšpirácií.

 

hotelnictvi 1

 Svadba v hoteli dnes nie je ničím výnimočným. Foto: Anantara Chiang Mai Resort

Z pripravovaného vydania vyberáme:

o Svadba v hoteli, zvládnete to sami, alebo prenecháte iným?
o Ako zariadiť hotel, 3. - reštaurácia
o Vzduch – najcennejšia komodita
o Menu, na ktoré sa nezabúda
o Sensory branding, 3. - zvuk
o Leisure Sickness
o Filmová turistika
o Bez neverbality niet úspechu
o a mnoho ďalších zaujímavých tém

Magazín si môžete objednať tu

Two hotel receptionists at workplace