Má fantastickú polohu na svahu prestížneho lyžiarskeho strediska v Nízkych Tatrách. Je vyhľadávaný rodinami s deťmi, ponúka skvelú gastronómiu lákavé wellness s vírivkami pod holým nebom i široké možnosti pre usporiadanie kongresov.

 

c Marek Hajkovsky foto GHJ exterier 2019 11 zmensene pre internet

 

Devízou štvorhviezdičkového Hotela Grand Jasná je komplexnosť služieb, ktoré tu návštevník dostane. No absolútne bezkonkurenčné je umiestnenie horského hotela v srdci jedného z najprestížnejších slovenských rezortov Jasná. Nadmorská výška 1100 metrov, výhľad na Chopok, pod oknami žblnkájúci horský potok Demänovka a na dosah 50 kilometrov upravovaných zjazdoviek

Riaditeľka Hotela Grand Jasná Iveta Chovanová práve situovanie ubytovacieho zariadenia považuje za lákadlo pre hotelových hostí a lyžiarov.

„Najväčšou devízou je ski in/ski out poloha v centre najväčšieho lyžiarskeho strediska JASNÁ Nízke Tatry. Po zaparkovaní pri hoteli si môžu návštevníci užívať komplexné atrakcie a služby hotela. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú bary, reštaurácie, obchody. V zimnej sezóne môžu ubytovaní hostia využívať bezplatný ski&aqua bus, ktorý ich odvezie do Aquaparku Tatralandia. Oproti hotelu leží nástupná stanica lanovky Grand Jet, ktorá je prepojená s ostatnými zjazdovkami. Po lyžovačke môžu obrazne povedané „vhupnúť“ priamo do wellness centra a oddychovať s výhľadom na Chopok,“ upozornila Iveta Chovanová.

 

c Marek Hajkovsky foto GHJ interier 2019 14

 c Marek Hajkovsky foto GHJ int 2019 15

 

Hotel má kapacitu až 420 lôžok v 155 štýlových izbách štyroch rôznych kategórií, vrátane apartmánov a mezonetového apartmánu. Sú dizajnované v modernom horskom štýle v prírodných farbách a materiáloch. Drevo, kameň a kov prepožičiavajú izbám charakter domova a pohodlia.

Hotel Grand Jasná sľubuje nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku. Môže sa pochváliť certifikátom KIDS FRIENDLY. Pre rodičov sú pripravené špeciálne služby i vybavenie, ktoré im dovolia užiť si oddych ešte viac. Pobyt s deťmi ozvláštnia animačné programy, spoločnosť robí najmenším hosťom hotelový maskot a v lete je súčasťou terasy detské ihrisko.

 

GAL 8180

 

Po túre, či dni na svahu dobre padne relax vo wellness s ponukou masáži i procedúr. „V našom hotelovom wellness centre, ktoré je vybavené vlastným barom, recepciou a piatimi masérskymi miestnosťami, ponúkame našim klientom komplexné služby pre relax. Stratenú energiu telu navrátia vírivky, interiérový relaxačný bazén, saunový svet, či rozsiahla exteriérová časť, kde sa môžete potešiť výhľadom priamo na Chopok,“ poukázala na ďalšie z hotelových atrakcií Iveta Chovanová.

 

Kongresová sála I.II.III 2

 

Rozsiahle a variabilné priestory, skvelá gastronómia, ale aj výhľad na nízkotatranský Chopok je lákadlom aj pre usporiadanie konferencií, kongresov a eventov.

„Ponúkame multifunkčné kongresové centrum s komplexným technickým zabezpečením s kapacitou do 300 osôb, ktoré je možné rozdeliť na tri samostatné zvukotesné časti. Okrem toho vieme ponúknuť hosťom ďalšie štyri samostatné salóniky, priestor lobby baru, reštaurácie a letnej terasy. Celkovo sa vieme postarať až o 600 hostí počas jedného kongresu,“ poukazuje na možnosti organizovania veľkokapacitných podujatí riaditeľka Hotela Grand Jasná Iveta Chovanová.

 

Kongresová sála III. 3

29 kópia

 

Text: BK
Foto: Hotel Grand Jasná
Viac na: www.tmrhotels.com/hotel-grand-jasna/sk